//
you're reading...
Seminaarit

Tiedon avoimen saatavuuden juhlavuosi ja FinnOA:n seminaari

biblioteekje, Open Access cookie, http://www.flickr.com/photos/7546281@N04/6325328112/in/photolist-aCWXFf-9yttPN-eV6cbT-b2uobz-bdycwx-bLcCoX-eUQKSU-fti73F-eU5tke-8Ut2uQ-8XQzRF-gTsf5D-9eD1qv-bWvuJr-9so7ME-gTs5GF-gTsgtF-gTrAwA-gTrvQQ-gTshrc-gTrBxd-gTrAem-8CCVES-gTrBnU-gTrvpE-gTsj4a-cGSGfJ-b2ukKM-bLsykz-gTrt6b-gTrzUH-gTshcK

biblioteekje, Open Access cookie

Vuosi 2013 on tiedon avoimen saatavuuden (open accessin) juhlavuosi parissakin mielessä: tänä vuonna täyttivät 10 vuotta sekä Suomen FinnOA-työryhmä että ruotsalainen Directory of Open Access Journals (DOAJ) -palvelu.

Juhlavuotensa kunniaksi FinnOA-työryhmä järjesti seminaarin Nordic Perspectives on Open Access and Open Science tiedon avoimesta saatavuudesta (open access). Kannattaa lukea Jyrki Ilvan artikkeli Tietolinjan numerosta 1/2013 (”Näin naapurissa – avointa saatavuutta ruotsalaisittain”), jossa Ilva kirjoittaa monista FinnOA-seminaarissakin käsitellyistä aiheista.

Muistiinpanoni seminaarista tulevat osissa:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: